Priser inkl. moms

Sortimentet

NYTT

Serieböcker på engelska
Varje onsdag får vi också en stor sändning av USA- serieböcker i olika format: TPB (eller TP) är det klassiska formatet med mjuka pärmar. Som en tjock serietidning men med lite styvare pärm. Här har vi också en gigantisk ”backlist” med flera tusen titlar i butiken och kanske ytterligare 5-10 tusen som går att beställa. Ofta består en TP av ca 4-8 lösnummer av en månadstidning.

HC (Hardcover) kan vara som en TPB men med hårda pärmar, men kan ha i stort sett vilket format som helst. Många gånger publiceras populära serier först i HC och några månader senare i TP. HC kostar i allmänhet 50-100 SEK mer än mostvarande bok i TP-format.

SC är en förkortning och betyder ”softcover” dvs mjuka pärmar. Alla TP är i princip SC. Men också större album som typ Modesty Blaise publiceras i SC.

Graphic Novel (GN) är egentligen en slags innehållsdeklaration. ”Grafisk roman” är väl den direkta översättningen. Graphic Novel betyder att det är en i allmänhet avslutad berättelse. Lite mer ”kulturpoäng” än en vanlig TP/HC kanske. Här kan du också stöta på ett begrepp som ”Original Graphic Novel” OGN, det betyder att innehållet inte har publicerats tidigare (not serialized) i serietidningsform.

Serietidningar på engelska
Varje onsdag  får seriebutikerna i USA in nya serietidningar, vi har dessa i allmänhet redan efter 24 timmar (torsdag em, ibland redan på onsdag sen em) på plats i vår butik i Gamla Stan. Vill du vara säker på att få ett ex av just din titel så behöver du butiksprenumerera. Vi får ca 40-50 nya USA-tidningstitlar varje vecka varav ca 10-20 finns till direkt försäljning i butiken. Resten kan du som sagt butiksprenumerera på. Tidningarna i USA utkommer i de flesta fall en gång per månad (många Marveltitlar kommer dock  två ggr per månad) och de har löpnummer, alltså inte som i Sverige med månad och år. Varje ”story-line” brukar sen samlas i först en HC (se nedan) och sedan en TP ( se nedan). För dig som vill "prova på" har vi alltid ett stort urval nyare USA-tidningar för 12 kr per styck eller 10 st = 99 kr i butiken i Gamla Stan.

Serieböcker på svenska
Dessa kommer samtidigt med de svenska serietidningarna på onsdag strax före stängning och i allmänhet är det 2-4 nyheter varje vecka. Vi har också en gigantisk ”backlist” på svenska seriealbum i butiken och för beställning.

Serietidningar på svenska
Varje onsdag (normalt kl 18) får vi också en hel del nya svenska serietidningar (typ Hälge, Elvis, Uti Vår Hage, Rocky-magasinet etc). Ofta får vi tidningarna några dagar innan de finns på kiosken eller ICA.

PRYLAR är vårt samlingsnamn för allt som inte är tecknade serier eller T-shirts, dessa är våra underkategorier på prylar:

ACTIONFIGURER
Vi har alltid olika actionfigurer i butiken. Ofta är antalet och urvalet begränsat därför har vi dom inte uppe i vår webshop. Tyvärr är det ofta omöjligt att ”efterbeställa” actionfigurer. Ser du något du gillar, så slå till är vårt råd. Tänk på att actionfigurer inte i första hand är ”leksaker” utan mer samlarprylar eller prydnadssaker. Ofta lämpar sig inte våra figurer speciellt bra för våra lite yngre kunder. Fråga gärna i kassan.

T-SHIRTS
Vi har alltid ett urval av coola t-shirts i butiken. Ofta är antalet och storleksurvalet begränsat. Ofta är antalet och urvalet begränsat därför har vi dom inte uppe i vår webshop. Tyvärr är det ofta omöjligt att ”efterbeställa” T-shirts. Ser du något du gillar, så slå till är vårt råd.

PLASTFICKOR et.c.
Detta är främst plastfickor och ”backerboards” för serietidningar och album men även lådor för förvaring av serier. Normalt är detta "lagervaror" d.v.s vi har dem alltid i lager här i Sverige.

BEGAGNAT

Serieböcker på engelska
Vi har alltid ett begränsat antal begagnade USA böcker från 10 och upp till flera hundra kronor per styck. Attraktiva så kallade TP,s i bra skick kostar i allmänhet  35- 50 SEK mindre än motsvarande obegagnade bok.

Serietidningar på engelska
Vi har alltid ett begränsat antal begagnade USA- tidningar från 3:- och upp till flera hundra kronor per styck. Normalpris för attraktiva tidningar från senare år är 20:-.

Serieböcker på svenska
Massor av begagnade seriealbum finns alltid i butiken. Sortimentet varierar dock ständigt. Prisexempel: Tintin, Spirou, Asterix, Lucky Luke från 35:- per styck.  Kalle Anka Pocket från 25:- per styck. Ofta finns ett urval av begagagnade album för 10 per styck eller 10 st för 60 kr. Ofta har vi lite slitna Kallepockets 3 st = 50 kr.

Serietidningar på svenska
Massor av begagnade svenska serietidningar finns alltid i butiken.  Sortimentet varierar dockständigt. Prisexempel: Fantomen, Kalle Anka, från 3:- per styck. Lilla Fridolf, Knasen fr. 10 kr/ st. Larson, Ernie 12:-, 91:an, Spider-man 20:-, X-Men, Fantomenkrönikan 25:- per styck. Vi har också alltid lite slitna tidningar för bara 1:- per styck, idealiskt för semesterresan.

PRISLAPPARNA:

För att du som kund ska veta om det är en obegagnad eller begagnad vara du köper så har vi olika färger på våra prislappar i butiken i Gamla stan (i webbutiken så står det "Begagnat" på artikeln).

Gul prislapp = Nytt, obegagnat.

Grön Prislapp = Begagnat.

Orange prislapp = Begagnat.

Vit prislapp på objekt dyrare än 10 = Nytt, obegagnat (sitter på plastfickan)

Vit prislapp på objekt mellan 1:- och 10:- = Begagnat ( sitter direkt på tidningen, ingen plastficka)

Erbjudanden
Topp Tre!
STL045335
LOW TP VOL 04 OUTER ASPECTS OF INNER ATTITUDES (MR)
187 kr
STL059877
CIVIL WAR II TP
385 kr
STL060913
BATMAN THE DARK PRINCE CHARMING HC BOOK 01
143 kr

Välkommen till Comics Heaven!

Vi har allt inom serier som ni kan önska er. Amerikanska serier och svenska serier, nytt och begagnat, superhjältar, seriealbum, manga, konstböcker m.m. Vi har även en massa merchandise såsom t-shirts och actionfigurer. Vi finns här på nätet och i vår butik i Gamla Stan Stockholm. Varmt välkomna! Ännu finns det bara 20102 olika produkter i webbutiken.