Priser inkl. moms

Comics Heaven fyller 33 år!

2018-06-13
födelsedag

Nu på lördag den 16 juni blir vi 33 år och det ska firas med godis, erbjudanden, och prisutlottning. Det är vi som fyller år, men det är ni som får ta del av födelsedagspresenter!

Som vanligt kommer vi ha ett bord fullt av rabatterade graphic novels och även svenska album för 50 kronor/styck utanför butiken. Vi kommer även fylla på hörnan med 10 kronors begagnade svenska tidningar ordentligt - och kom ihåg att alla dessa är 10 st för 60 kronor.

Alla muggar kommer ha det reducerade priset 99 kronor/styck, och även utvalda t-shirts kommer kosta 99 kronor.

Det kommer vara 50 % rabatt på alla back issues. Detta gäller alltså alla lösnummer som är äldre än en månad som finns i ute butiken - de på väggarna, alla sets, True Believers, allting. Notera dock att prenumerationer och reserverade/undanlagda tidningar fortfarande har fullt pris.

I vår källare Comics Hell kommer det vara 50 % rabatt på allting. Vi har tidigare sagt att ett lösenord skulle behövas för att få rabatten, men vi har nu bestämt att inget lösenord kommer vara nödvändigt! I Comics Hell har vi massor av amerikanska TPs och HCs och även tokmycket svenska album och tidningar. Utöver det kommer alla CDs och DVDer kostar bara 10 kronor/styck!

Vi kommer även ha en code word sale. Handlar du för minst 2000 kronor kan du få välja två extra graphic novels på köpet från ett urval vi har gjort, plus att du får 10 % rabatt på hela köpet. Detta erbjudande gäller alltså endast om du säger lösenordet VAD ÄR LÖSENORDET till den i kassan när du betalar.

Sist men inte minst kommer vi ha en prisutlottning av 33 priser - ett för varje år vi fyller! Här är vad som lottas ut:

1. GRAND FIRST PRIZE: Ett shopping spree värt ungefär 1000 kronor. Vinnaren får välja mellan ett standard spree (inkl. en t-shirt, en mugg, sex coasters, och 400 kronor till valfria TPs eller HCs) eller en samlares spree (inkl. en short box, 100 plastfickor, 100 boards, och 400 kronor till valfria TPs eller HCs)

2. Second grand prize: Ett 500 kronors presentkort i butiken

3. Third grand prize: Ett 250 kronors presentkort i butiken

4. Fourth grand prize: Ett 250 kronors presentkort i butiken

5-6. En Arne Anka bok, signerad av Charlie Christensen

7. En ett års butiksprenumeration på en valfri serie (vissa villkor gäller)

8. Ett 100-pack med current size comic bags

9-12. En valfri mugg från butikens urval

13-31. Ett 100 kronors presentkort i butiken

32. Följ med Kåge eller Bryson till ett av våra varuhus

33. Elin kommer bag & board:a 10 valfria tidningar till dig (tidningar, plastfickor, och boards ingår inte)

För att inte missa något så klicka in på vårt Facebookevent och berätta att du kommer!

Topp Tre!
INFINITY GAUNTLET TP NEW PTG
INFINITY GAUNTLET TP NEW PTG
275 kr
STL062298
WALKING DEAD TP VOL 29
187 kr
STL081436
BATMAN THE DARK PRINCE CHARMING HC BOOK 02 (OF 2)
143 kr

Välkommen till Comics Heaven!

Vi har allt inom serier som ni kan önska er. Amerikanska serier och svenska serier, nytt och begagnat, superhjältar, seriealbum, manga, konstböcker m.m. Vi har även en del merchandise såsom t-shirts, glasunderlägg och actionfigurer. Du kan alltid maila och fråga om vad du söker. Vi finns här på nätet och i vår butik i Gamla Stan Stockholm.
Välkomna!