Priser inkl. moms

Halloween Comic Fest 2017

2017-10-06
hcf17

Vi ska fira Halloween Comic Fest i år igen, och den här gången ska vi ska göra det till våran bästa hittills!

Detta är vad som kommer hända under dagen:

 • Varje kund kan få en gratis HCF 2017 tidning! Här kan ni se vilka tidningar som kommer finnas tillgängliga. Vi har ett begränsat antal av dem, och det är endast under denna lördag som de är gratis, så passa på när du kan!
 • Halloween costume contest! Alla som kommer utklädda kommer få chansen att vara med i en utlottning av tre priser.
  Första pris: ett 300-kronors presentkort till SF Bio.
  Andra pris: ett 200-kronors presentkort här i butiken.
  Tredje pris: en valfri comic short box, av de vi har i butiken.
  Utklädnaden måste bestå av en hel outfit, men det finns inga krav på hur avancerad den ska vara. För att Kåge och Bryson aldrig skulle kunna komma översens om vilken utklädnad som är bäst så väljer vi vinnare slumpmässigt. Var kreativa och ha kul, men känn ingen press.
 • Rea i Comics Hell! Vi kommer ha över 2000 amerikanska lösnummer, mestandels från 90-talet och framåt. De flesta kostar 20 kronor, eller 10 stycken för 150 kronor, men det kommer även finnas mera värdefulla tidningar. Den som vill kommer även kunna fynda graphic novels i olika priskategorier (50, 100, 150, 200, 250 kronor), samt mer värdefulla samlingar.
 • Trick or treat, smell my feet, give me something good to eat! Vi kommer ge ut gratis godis. Kom ihåg att även vuxna personer kommer bli erbjudna godis, så du behöver inte tvinga med dina barn, småsyskon, eller så kusiner och ta deras godis.
 • Eftersom Stranger Things är med och sponsrar Halloween Comic Fest 2017 så kommer de första som säger "trick or treat" i kassan få en liten present. Vi har ett begränsat antal av dessa presenter, så det är först till kvarn som gäller.

Här finns vårat Facebook-event för HCF 2017. Titta in där för uppdateringar.

Vi ser fram emot att se vad ni hittar på för kostymer, och vi ses 28 oktober!

Erbjudanden
Topp Tre!
STL045335
LOW TP VOL 04 OUTER ASPECTS OF INNER ATTITUDES (MR)
187 kr
STL059877
CIVIL WAR II TP
385 kr
STL060913
BATMAN THE DARK PRINCE CHARMING HC BOOK 01 2ND PTG
143 kr

Välkommen till Comics Heaven!

Vi har allt inom serier som ni kan önska er. Amerikanska serier och svenska serier, nytt och begagnat, superhjältar, seriealbum, manga, konstböcker m.m. Vi har även en massa merchandise såsom t-shirts och actionfigurer. Vi finns här på nätet och i vår butik i Gamla Stan Stockholm.
Varmt välkomna!