Priser inkl. moms

Sortimentet

NYA BÖCKER OCH TIDNINGAR

Serieböcker på engelska
Varje onsdag får vi en stor sändning av USA-serieböcker i olika format: TP är det klassiska formatet med mjuka pärmar. Som en tjock serietidning men med lite styvare pärm. Här har vi också en gigantisk ”backlist” med flera tusen titlar i butiken och kanske ytterligare 5-10 tusen som går att beställa. Ofta består en TP av ca 4-8 lösnummer av en månadstidning.

HC (Hardcover) kan vara som en TP men med hårda pärmar, men kan ha i stort sett vilket format som helst. Många gånger publiceras populära serier först i HC och några månader senare i TP. HC kostar i allmänhet 50-100 kronor mer än mostvarande bok i TP-format.

SC är en förkortning och betyder ”softcover” dvs mjuka pärmar. Alla TP är i princip SC. Men också större album som typ Modesty Blaise publiceras i SC.

Graphic Novel (GN) är egentligen en slags innehållsdeklaration. ”Grafisk roman” är väl den direkta översättningen. Graphic Novel betyder att det är en i allmänhet avslutad berättelse. Lite mer ”kulturpoäng” än en vanlig TP/HC kanske. Här kan du också stöta på ett begrepp som ”Original Graphic Novel” OGN, det betyder att innehållet inte har publicerats tidigare (not serialized) i serietidningsform.

Serietidningar på engelska
Varje onsdag får seriebutikerna i USA in nya serietidningar, vi har dessa i allmänhet redan efter 24 timmar (torsdag em, ibland redan på onsdag sen em) på plats i vår butik i Gamla Stan. Vill du vara säker på att få ett ex av just din titel så behöver du butiksprenumerera. Vi får ca 40-50 nya USA-tidningstitlar varje vecka varav ca 10-15 finns till direkt försäljning i butiken. Resten kan du som sagt butiksprenumerera på. Tidningarna i USA utkommer i de flesta fall en gång per månad (många DC- och Marveltitlar kommer dock två ggr per månad) och de har löpnummer, alltså inte som i Sverige med månad och år. Varje ”story-line” brukar sen samlas i antingen en TP eller HC. För dig som vill "prova på" har vi alltid ett stort urval nyare USA-tidningar för 15 kronor/styck.

Serieböcker på svenska
Dessa kommer samtidigt med de svenska serietidningarna på onsdag strax före stängning och i allmänhet är det 2-4 nyheter varje vecka. Vi har också en gigantisk ”backlist” på svenska seriealbum i butiken och för beställning.

PRYLAR

T-shirts
Vi har alltid ett urval av coola t-shirts i vuxenstorlek för 259 kronor/styck och några i barnstorlekar för 249 kronor/styck i butiken. Ofta är antalet och storleksurvalet begränsat, därför har vi dem inte uppe i vår webbshop. Tyvärr är det ofta omöjligt att ”efterbeställa” T-shirts. Ser du något du gillar, så slå till är vårt råd.

Muggar och coasters
Vi har även alltid ett brett utbud av muggar (129 kronor/styck) och coasters (39 kronor/styck, eller 6 för 200 kronor) med serie och andra populärkulturella motiv. Samma gäller dock som med våra t-shirts, de tar lätt slut och vi har dem inte uppe i webbshoppen.

Magneter
Vi har många olika kylskåpsmagneter med motiv av svenska tecknare såsom Stenmark, Nina Hemmingsson och Sara Granér. 59 kr per styck eller 3 för 150 kr. Här kan du sen några av dom: https://www.comicsheaven.se/prylar/magneter

Plastfickor och andra supplies
Detta är främst plastfickor och backerboards för serietidningar och album men även lådor (så kallade short eller longboxes) för förvaring av serier. Vi har även många short boxes med tryck från Marvel och DC som inte finns uppe i webbshoppen.

BEGAGNAT

Serieböcker på engelska
Vi har alltid ett begränsat antal begagnade USA-böcker från 25 kr och upp till flera hundra kronor per styck. Attraktiva så kallade TP's i bra skick kostar i allmänhet 35- 50 kronor mindre än motsvarande obegagnade bok. Vi har ett stående erbjudande på begagnade USA böcker i butiken, ta 3 betala för 2, den billigaste på köpet (OBS! Gäller ej vid inbyten eller tillgodokvitton)

Serietidningar på engelska
Vi har alltid ett begränsat antal begagnade USA-tidningar från 3 kronor och upp till flera hundra kronor per styck. Normalpris för attraktiva tidningar från senare år är 20 kronor per styck eller 10 st = 150 kr.

Serieböcker på svenska
Massor av begagnade seriealbum finns alltid i butiken. Sortimentet varierar dock ständigt. Prisexempel: Tintin, Spirou, Asterix, Lucky Luke från 35 kronor/styck. Kalle Anka Pocket från 25 kronor/styck ofta har vi lite slitna Kalle pockets 3 för 60 kr.

Serietidningar på svenska
Massor av begagnade svenska serietidningar finns i butiken. Sortimentet varierar dock ständigt. Prisexempel: Fantomen och Kalle Anka från 3 kronor/styck. Lilla Fridolf och Knasen från 10 kronor/st. Svenska Marvel från 25 kronor/styck. Mkt populärt är vår avdelning med massor av olika begagnade svenska serietidningar för 10 kr per styck eller 10 st = 60 kr. 

PRISLAPPARNA

För att du som kund ska veta om det är en obegagnad eller begagnad vara du köper så har vi olika färger på våra prislappar i butiken i Gamla stan (i webbutiken så står det "Begagnat" på artikeln).

  • Gul prislapp = nytt, obegagnat
  • Grön prislapp = begagnat
  • Orange prislapp = begagnat
  • Vit prislapp på objekt dyrare än 25 kronor = nytt, obegagnat (prislappen sitter på plastfickan)
  • Vit prislapp på objekt mellan 1-25 kronor = begagnat (prislappen sitter direkt på tidningen, ingen plastficka)
Topp Tre!
INFINITY GAUNTLET TP NEW PTG
INFINITY GAUNTLET TP NEW PTG
275 kr
BATMAN THE LONG HALLOWEEN TP
BATMAN THE LONG HALLOWEEN TP
330 kr
STL005736
MONSTRESS TP VOL 01 (MR)
120 kr

Välkommen till Comics Heaven!

Vi har allt inom serier som ni kan önska er. Amerikanska serier och svenska serier, nytt och begagnat, superhjältar, seriealbum, manga, konstböcker m.m. Vi har även en del merchandise såsom t-shirts, glasunderlägg och actionfigurer. Du kan alltid maila och fråga om vad du söker. Vi finns här på nätet och i vår butik i Gamla Stan Stockholm.
Välkomna!