FacebookTwitterInstagram
Priser inkl. moms

Prenumerera

Du kan butiksprenumerera/förhandsbeställa det mesta av det som finns i Previewskatalogen eller i  DCCONNECT, som inte ingår i Previews) som publiceras en gång i månaden i USA. Du kan hämta dina varor i butiken i Gamla stan eller få skickat med DHL, då tillkommer frakt med 79 kr per sändning.

En butiksprenumeration är löpande tills du säger upp den och då har du alltid 2-4 nummers uppsägningstid.

Så här gör du för att bli "butiksprenumererant":

1. Bestäm vilka titlar du vill ha prenumeration på.

2. Skicka ett mail till oss med vilken titel/titlar du valt, och ett önskat startnummer ifall du har ett. Du kan också prenumerera på albumserier av typen ”STAR WARS” (TP) eller ”SAGA” (TP).

3. Vi tillämpar "löpande butiksprenumeration". Det betyder att vi fortsätter att beställa om du inte lämnar annat besked. Du kan säga upp din prenumeration när du vill. Då måste du betala för de tidningar som hunnit komma in plus de som redan beställts till dig i din prenumeration. Tidningar till prenuemrationer beställs ungefär två månader i förväg (mer ifall tidningen efter att vi beställt den skjuts upp av förlaget). Om det är en ”miniserie” gäller ditt åtagande bara den aktuella serien inte framtida miniserier.

4. Du hämtar tidningarna i butiken åtminstone en gång varannan månad eller så hör du av dig. Veckans tidningar brukar vara tillgängliga från torsdagen, dock är de ibland försenade upp till en vecka.

5. Om du väljer att vara så kallad "postaskund" så får du varje månad runt den 25:e ett mail med beloppet du ska betala (79 kronor frakt tillkommer på varje sändning) så att vi kan skicka med DHL. Vi brukar dock vänta tills dess det har hunnit komma in 3 - 4 tidningar till ditt fack. Glöm inte att anmäla adressändring och nya mobilnummer till oss.

6. Priset är just nu 16 kronor per Amerikansk dollar för de flesta tidningar och 12 till 13 kronor per Amerikansk dollar för de flesta böcker. På vissa förlag kan priset vara högre, beroende på vad vi betalar för att få in dem. De flesta tidningar har ett omslagspris på $3,99 eller $4,99 vilket blir från 64 eller 80 kronor vid prenumeration. Du får en prisuppgift från oss innan du bekräftar din prenumeration. Ibland höjer eller sänker vi priset på grund av att valutakursen för den Amerikanska dollarn ändras. Detta händer sällan och du kan alltid avsluta din prenumeration i förtid om priset höjs, du behöver dock lösa ut tidningarna inkl. de nummer som ännu ej kommit till dig (se punkt 7) men då till det gamla priset.

7. Du kan alltid maila oss med frågor eller göra tillägg till eller ändra i dina beställningar.

8. Ditt åtagande: Du måste alltid lösa ut det tidningar som hunnit komma in till dig plus de som redan är beställda i din prenuemration men inte har kommit in än av av varje titel du prenumererar på.

9. När du beställer en butiksprenumeration så är vi tvugna att ta ut ett förskott på minst 200 kronor för att täcka upp om du inte löser ut dina prenumerationer. Förskottet räknas av som ett tillgodo när du avslutar dina prenumerationer eller om vi bedömer att vi inte längre behöver något förskott.

10. Vi åtar oss att göra vårt yttersta för att du ska få dina tidningar och vi lyckas i 99,8 procent av fallen med det. Ibland så missar vår distributör i USA att skicka direkt men det mesta kommer vi att få tag på så småningom.

Vi ser fram emot att få se dig som butiksprenumerant!

Maila oss på info@comicsheaven.se så återkommer vi så snabbt vi kan!

Välkommen som butiksprenumerant hos oss på Comics Heaven!