Priser inkl. moms

Prenumerera!

Du kan butiksprenumerera/förhandsbeställa det mesta av det som finns i Previewskatalogensom publiceras en gång i månaden från USA. Du kan hämta dina varor i butiken i Gamla stan eller få skickat med DHL, då tillkommer frakt med 59 kr per sändning.

En butiksprenumeration är löpande tills du säger upp den och då har du alltid 2-4 nummers uppsägningstid.

Så här gör du för att bli "butiksprenumererant":

1. Bestäm vilka titlar du vill ha från Previewskatalogen, klicka på "CATALOG" i menyn.

2. Skicka ett mail till oss med vilken titel och med vilket nummer du vill börja. Du kan även beställa enstaka nummer. Du kan också prenumerera på albumserier av typen ”STAR WARS” (TP) eller ”SAGA” (TP).

3. Vi tillämpar "löpande butiksprenumeration". Det betyder att vi fortsätter att beställa om du inte lämnar annat besked. Du kan säga upp din prenumeration när du vill. Då måste du betala för de tidningar som hunnit komma in plus maximalt 4 nummer till. Om det är en ”miniserie” gäller ditt åtagande bara den aktuella serien inte framtida miniserier.

4. Du hämtar tidningarna i butiken åtminstone en gång varannan månad eller så hör du av dig. Veckans tidningar brukar vara tillgängliga från kl 12 på torsdagen, ibland redan strax för stängning på onsdagen.

5. Men om du väljer att vara så kallad "postaskund" så får du varje månad runt den 25:e  ett mail med beloppet du ska betala (59 kr frakt tillkommer på varje sändning) in så vi kan skicka med DHL. Vi brukar dock vänta tills dess det har hunnit komma in 3 - 4 tidningar till ditt fack. Glöm inte att anmäla adressändring / nytt mobilnummer till oss.

6. Priset är just nu 14 SEK per USA dollar för tidningar och på de flesta böcker. På vissa förlag är det dock 15, eller 17 kr per USA dollar p.g.a dåliga rabatter för oss. De flesta tidningar har ett omslagspris på USD 3,99 vilket blir från 56 SEK vid prenumeration. Du får en prisuppgift från oss innan du bekräftar din prenumeration. Ibland är vissa nummer prishöjda, men sällan med mer än en dollar dvs 14 SEK. Ibland höjer eller sänker vi priset p.g.a. av att valutakursen för USA-dollarn ändras. Detta händer sällan och du kan alltid avsluta din prenumeration i förtid om priset höjs, du behöver dock lösa ut tidningarna inkl. de 2-4 nummer som ännu ej kommit till din box (se punkt 7) men då till det gamla priset.

7. Du kan alltid maila oss med frågor eller göra tillägg till eller ändra i dina beställningar.

8. Ditt åtagande: Du måste alltid lösa ut det tidningar som hunnit komma till ditt fack plus 2-4 nummer till av av varje titel (en del titlar har två nummer per månad) du prenumererar på.

9. När du beställer en butiksprenumeration så är vi tvugna att ta ut ett förskott på minst 200 kr för att täcka upp om du inte löser ut dina prenumerationer. Förskottet räknas av som ett tillgodo när du avslutar dina prenumerationer eller om vi bedömer att vi inte längre behöver något förskott.

10. Vi åtar oss att göra vårt yttersta för att du ska få dina tidningar och vi lyckas i 99,8 procent av fallen med det. Ibland så missar vår distributör i USA att skicka direkt men det mesta kommer vi att få tag på så småningom.

Vi ser fram emot att få se dig som butiksprenumerant!

Maila oss på info@comicsheaven.se så återkommer vi så snabbt vi kan!

Välkommen som butiksprenumerant hos oss på Comics Heaven!

Topp Tre!
INFINITY GAUNTLET TP NEW PTG
INFINITY GAUNTLET TP NEW PTG
275 kr
BATMAN THE LONG HALLOWEEN TP
BATMAN THE LONG HALLOWEEN TP
330 kr
STL005736
MONSTRESS TP VOL 01 (MR)
120 kr

Välkommen till Comics Heaven!


OBS! Just nu är det problem med vår e-mail, mail från oss kan därför visas att komma från comicsheaven99@gmail.com istället för från våran vanliga adress. Detta är dock fortfarande vi.


Har du skickat ett mail till info@comicsheaven.se efter kl. 07.00 5/3 kan ditt mail ha försvunnit, så skicka det gärna igen. Vi hoppas på att lösa detta snart.