Priser inkl. moms

Prenumerera!

Du kan butiksprenumerera/förhandsbeställa det mesta av det som finns i Previewskatalogensom kommer en gång i månaden från USA. Du kan hämta i butiken i Gamla Stan eller få skickat med DHL, då tillkommer frakt med 49 kr per sändning.

En butiksprenumeration är löpande tills du säger upp den och då har du alltid 2-4 nummers uppsägningstid.

Så här gör du för att "butiksprenumerera":

1. Bestäm vilka titlar du vill ha från Previewskatalogen, klicka på "CATALOG" i menyn.

2. Skicka ett mail till oss där du anger om titel och med vilket nummer du vill börja. Du kan också beställa enstaka nummer. Du kan också prenumerera på albumserier av typen ”Y the last man” (TP) eller ”Walking Dead” (TP).

3. Vi tillämpar "löpande butiksprenumeration". Det betyder att vi fortsätter att beställa om du inte lämnar annat besked. Du kan säga upp din prenumeration när du vill. Då måste du betala för de tidningar som hunnit komma in plus maximalt 4 nummer till. Om det är en ”miniserie” gäller ditt åtagande bara den aktuella serien inte framtida miniserier.

4. DU hämtar tidningarna i butiken. Vi får leverans varje onsdag em. och tidningarna brukar vara tillgängliga från kl 12 på torsdagen, ibland redan strax för stängning på onsdagen. Om du vill att vi ska skicka dina tidningar så tar vi ut en fraktavgift på 39 SEK för varje försändelse, så ju fler tidningar du har i facket ju lägre kostnad per tidning. Om du bara har en titel är det bästa att vänta tills dess det har hunnit komma in 3 - 4 nummer.

5. Priset är för närvarande 11 SEK per USA dollar för tidningar och 11 kr på böcker från de fyra ”stora” förlagen, Marvel DC,Image och Dark Horse i Previewskatalogen). Övriga förlag är ofta prisatta efter 12:- per USD omslagspris för böcker och 13 kr för tidningar. De flesta tidningar har ett omslagspris på USD 2,99 vilket blir från 33 kronor eller 3,99 vilket blir från 44 SEK vid prenumeration. Du får en prisuppgift från oss innan du bekräftar din prenumeration. Ibland är vissa nummer prishöjda, men sällan med mer än en dollar dvs 11 SEK. Ibland höjer eller sänker vi priset p.g.a. av att valutakursen för USA-dollarn ändras. Detta händer sällan och du kan alltid avsluta din prenumeration i förtid om priset höjs, du behöver dock lösa ut tidningarna inkl. de 2-4 nummer som ännu ej kommit till din box (se punkt 7) men då till det gamla priset.

6. Antingen hämtar du i butiken så ofta du själv vill, helst minst varje eller varannan månad (du kan maila och fråga vad som finns i facket när du vill) eller så blir du så kallad "POSTASKUND" d.v.s. runt den 22-25:e varje månad gör vi ett emailutskick till alla "POSTASKUNDER" som har mer än 3 tdiningar i sitt respektive fack. I mailet står summan (inkl frakt 49 kr) du ska betala och antalet tidningar som det avser. Sen sätter du in beloppet på vårt plusgirokonto och så snart vi ser din inbetalning så skickar vi med DHL eller A-post beroende på försändelsens storlek. Om du vill ha en sändning kan du när du vill maila oss så mailar vi tillbaka beloppet.

7. Du kan alltid maila oss med frågor eller göra tillägg till eller ändra i dina beställningar.

8. Ditt åtagande: Du måste alltid lösa ut det tidningar som hunnit komma till ditt fack plus 2-4 nummer till av av varje titel (en del titlar har två nummer per månad) du prenumererar på.

9. När du beställer en butiksprenumeration så är vi tvugna att ta ut ett förskott på minst 200 kr för att täcka upp om du inte löser ut dina prenumerationer. Förskottet räknas av som ett tillgodo när du avslutar dina prenumerationer eller om vi bedömer att vi inte längre behöver något förskott.

10. Vi åtar oss att göra vårt yttersta för att du ska få dina tidningar och vi lyckas i 99,8 procent av fallen med det. Ibland så missar vår distributör i USA att skicka direkt men det mesta kommer vi att få tag på så småningom.

Vi ser fram emot att få se dig som butiksprenumerant!

Marvel har en egen Previewskatalog här finns info om den.

Maila oss på info@comicsheaven.se  för att göra en intresseanmälan. Du kan sen beställa en eller flera prenumerationer.

Välkommen som butiksprenumerant hos Comics Heaven!

Topp Tre!
INFINITY GAUNTLET TP NEW PTG
INFINITY GAUNTLET TP NEW PTG
275 kr
STL062298
WALKING DEAD TP VOL 29
187 kr
STL081436
BATMAN THE DARK PRINCE CHARMING HC BOOK 02 (OF 2)
143 kr

Välkommen till Comics Heaven!

Vi har allt inom serier som ni kan önska er. Amerikanska serier och svenska serier, nytt och begagnat, superhjältar, seriealbum, manga, konstböcker m.m. Vi har även en massa merchandise såsom t-shirts och actionfigurer. Vi finns här på nätet och i vår butik i Gamla Stan Stockholm.
Varmt välkomna!