Priser inkl. moms

FAQ,s

Köpvillkor

Vi har en speciell sida med våra köpvillkor (för onlinebeställningar) här!

Leveranstider

Omgående
Varan finns i vår butik i Gamla Stan, skickas samma dag eller inom 24 timmar.

Eget lager
Varan finns på vårt eget lager utanför Stockholm och skickas normalt inom 3 till 4 vardagar eller om varan finns på externt lager i Sverige så återkommer vi om möjlig leeranstid (här kan du ångra din order om du tycker det tar för lång tid).

USA distributör
Varan är slut både i vår butik och på vårt eget lager, då måste vi beställa (eller har redan beställt) den och då skickas den först efter 1 till 3 veckor. Om vi återkommer till dig med besked att varan måste beställas från USA, kan du självklart ångra din order.

Ännu ej utgiven
Varan finns att beställa i vår webbshop men har ännu ej getts ut (se PREVIEWS nedan), du kan beställa varan för framtida leverans. På produktsidan i webbshopen kan du bara se vilken månad produkten enligt plan skall publiceras. När du har beställt så får du ett meddelande om när vi förvantas kunna leverera din produkt.

Vi använder oss av DHL när vi skickar ut varor, så efter att vi har skickat din vara är leveranstiden 2-4 arbetsdagar. När det är dags att hämta utt ditt paket får du ett SMS eller en AVI av DHL.

Previews

Previews (PW) är en katalog från USA som kommer en gång i månaden. I PW listas allt som ska komma ut i USA om ca 2 månader. Du kan butiksprenumerera på eller beställa av i stort sett allt som finns i PW. Till PW finns även en separat del som bara har Marvels tidningar och böcker, den kallas Marvel Previews (fyndigt va?). I Marvel PW listas allt från Marvel som ska komma ut i USA om ca 2 månader. Mer om Marvel PW kan du läsa här!

DC har en egen katalog (bara på webben) som du hittar här.

Varför finns inte tidningen att köpa i butiken?

När du läst på veckolistan att nya numret av Amazing Spider-Man ska ha kommit ut så går du glad i hågen till Comics Heavens butik (på nätet eller i Gamla stan) på torsdagen men inte finns den tidningen inne inte. Då börjar du med att fråga i kassan och har du tur hittar vi ett ex som inte hunnit ut i butiken men har du otur har tidningen sålt slut redan innan den kommit in. Detta beror på att vi tar emot förhandbokningar på allt i Previewskatalogen och efter ett visst datum (ca 2-4 veckor innan "shipdate") så kan vi inte beställa fler. Ibland trycker förlagen en andra (eller 3:e, 4:e etc) upplaga och då kan vi ofta få in den. Fråga i kassan eller maila så förklarar vi hur det funkar.

Hur betalar jag mina butiksprenumerationer?

Om du hämtar i butik betalar du i kassan, med kontanter (även Euros går bra) eller kort.

Om du vill ha tidningarna hemskickade så mailar vi att det är dags för en sändning i slutet av varje månad, och då händer detta:

1. Vi räknar vi ihop vad som finns i ditt fack inkl. porto 59 (79 kr under 100 kr i varuvärde) kr.

2. Vi mailar dig beloppet och vårt Bankgiro (5850-8367) så kan du sätta in pengarna där. Du kan också betala via Swish, hör av dig i så fall.

3. Så snart vi ser beloppet på vårt konto så skickar vi tidningarna med DHL (2-4 vardagars leveranstid).

Många "postorder" kunder brukar passa på att beställa något annat för "minska" fraktkostnaden om de bara har 1 eller 2 prenumerationer. Det går alltid bra att maila dina beställningar, eller välja Plusgirobetalning i webshopen. Andra kunder väntar tills dom har åtminstone 3-4 tidningar i sitt fack.

Varför kan jag inte betala med postförskott/faktura?

Några kunder har frågat varför vi inte använder "postförskott" eller faktura (betalning i efterhand) och det beror på att vi än så länge är ett så litet företag att vi inte har råd att lägga ut för postförskott, sorry.

Topp Tre!
INFINITY GAUNTLET TP NEW PTG
INFINITY GAUNTLET TP NEW PTG
275 kr
BATMAN THE LONG HALLOWEEN TP
BATMAN THE LONG HALLOWEEN TP
330 kr
STL005736
MONSTRESS TP VOL 01 (MR)
120 kr

Välkommen till Comics Heaven!


OBS! Just nu är det problem med vår e-mail, mail från oss kan därför visas att komma från comicsheaven99@gmail.com istället för från våran vanliga adress. Detta är dock fortfarande vi.


Har du skickat ett mail till info@comicsheaven.se efter kl. 07.00 5/3 kan ditt mail ha försvunnit, så skicka det gärna igen. Vi hoppas på att lösa detta snart.