Priser inkl. moms

Miljö

MILJÖ!

Den 1 juni 2017 så fick Sverige en ny lag om plastkassar i detaljhandeln. Vi följer lagen (se nedan) och vi har debatterat om vi skulle ta betalt eller ej för plastkassarna när våra kunder handlar. Vi har bestämt att än så länge bara uppmana våra kunder att inte ta en plastkasse i onödan. Vi tror att det är bästa sättet att öka medvetandet om plastens negativa effekter på miljön. Det är också så att många konsumenter (vi själva inkluderade) först inte vill ha en kasse och sedan ändå behöver en kasse när transaktionen är klar. Vi ska då ta 1 kr på kort eftersom bara ett fåtal kunder idag har kontanter på sig. Vi avvaktar därför riksdagens eventuella kompletterande lagstiftning i detta ärende. Om du har synpunkter på detta så får du gärna maila på info@comicsheaven.se

Svensk Handels rekommendation:

– BEHÖVER DU EN PÅSE? Alla bärkassar påverkar miljön, från att den tillverkas tills att den kasseras. För miljöns skull behöver vi minska antalet bärkassar. EU har en ambition om att vi ska minska förbrukningen av plastbärkassar, då de anses vara energikrävande och påverkar klimatet negativt. Målet är att vi ska använda max 40 plastpåsar per person och år till 2025. För att lyckas krävs en beteendeförändring hos oss alla! Handeln vill vara med och bidra till att motverka en onödig konsumtion av plastbärkassar. Därför informerar vi om hur du som konsument kan hjälpa till: • Ta bara en påse när du verkligen behöver. • Återanvända den flera gånger. • Lägg den i plaståtervinningen eller använd den som soppåse. Då sparar du på jordens resurser. – BEHÖVER DU VERKLIGEN EN PÅSE?

Topp Tre!
INFINITY GAUNTLET TP NEW PTG
INFINITY GAUNTLET TP NEW PTG
275 kr
BATMAN THE LONG HALLOWEEN TP
BATMAN THE LONG HALLOWEEN TP
330 kr
STL005736
MONSTRESS TP VOL 01 (MR)
120 kr

Välkommen till Comics Heaven!

Vi har allt inom serier som ni kan önska er. Amerikanska serier och svenska serier, nytt och begagnat, superhjältar, seriealbum, manga, konstböcker m.m. Vi har även en del merchandise såsom t-shirts, glasunderlägg och actionfigurer. Du kan alltid maila och fråga om vad du söker. Vi finns här på nätet och i vår butik i Gamla Stan Stockholm.
Välkomna!